Elevsamfundet har brug for din støtte!

Udover at afholde Årsfest, så uddeler, vi hvert år et legat på 2000 kr. til en BK-student, der har gjort noget ekstraordinært for det sociale på Bagsværd Kostskole og Gymnasium.

Hvordan kan du støtte os?

Du kan bakke op om årsfesten ved at deltage og sørge for at resten af din BK-årgang også er på pletten.

Du kan melde dig ind som støttemedlem i foreningen. Dette koster 100 kr. om året.

Du kan give en donation til foreningen. Dette kan gøres på mobilepay 422448 eller via en bankoverførsel regnr.: 1551 kontonr.: 6503020. Husk at angive donation i tekstfeltet, så kassereren også kan følge med.

Støttemedlemskab indmeldelse

Ønsker du at melde dig ind som støttemedlemskab, skriver du en email til kontakt@elevsamfundet.dk med navn og årgang. Du kan overføre pengene med det samme via mobilepay 422448 eller en bankoverførsel regnr.: 1551 kontonr.: 6503020, da skal du blot angive dit navn i tekstfeltet.

Du får et medlemsnummer og bliver oprettet i medlemskartoteket. Efterfølgende vil du hvert år i januar modtage en kontingentopkrævning på støttemedlemskabet, så du fortsat kan være støttemedlem.

Ønsker du som støttemedlem at deltage i Årsfesten, kan du opgradere dit medlemskab fra et støttemedlemskab til et alm. medlemskab ved at betale difference mellem de to kontingenter.

Støt Elevsamfundet på MobilePay